طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از جایگاه ویژه ای برخوردار است. این غذای خوشمزه مانند غذاهایی مثل چلو گوشت ، کباب کوبیده و … از غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود که برای مهمانی های خاص از آنها استفاده می شود.
مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه
-
- برنج 3 لیوان
- ماهیچه گوسفند 300 گرم
- شوید خشک 3 قاشق غذاخوری
- باقلا سبز 1 لیوان
- سیر 5 حبه
- پیاز 3 عدد
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه و نمک و فلفل مقدار لازم
دنیای از خوشمزه ها ماهیچه ,باقالی ,قاشق غذاخوری ,تهیه باقالی منبع
درباره این سایت